Красиві привітання з 60-річчям жінці у віршах і прозі

Що сказати в прозовому привітанні?

Привітання з 60-річчям жінці в прозі може бути не менш зворушливим, емоційним і душевним, ніж віршоване. Зрозуміло, серед усіх прозових святкових висловлювань найбільшою популярністю користуються притчі, тобто мовлення в кавказькому стилі.

Приклад прозового поздоровлення в кавказькому стилі:

«Коли нічого не було, Бог занудьгував і розділив темряву і світло. Потім Богу знову стало нудно, і він створив землю. Нудьгував Бог шість разів, кожен з яких тривав десять років людських. У шостий раз він створив людей і сказав: «Літа їх будуть – 120».

Що це означає? Тільки те, що у нашої дорогий (ім’я) сьогодні не свято, а цілих два. Так, саме так. Сьогодні наша іменинниця святкує рівно половину визначеного Богом терміну. Але крім цього, на шостий раз Бог перестав сумувати. Значить, 60 – час для припинення всіх негараздів і нудьги. Ювілей, залишає позаду всі негаразди та незгоди і відкриває нову сторінку в житті, заповнену лише теплом, радістю, добротою і любов’ю. Ось в цьому і полягає другий привід для святкування.

Цікаве:  Оригінальний подарунок хлопцю на день народження: цікаві ідеї та рекомендації

І раз сам Бог перестав сумувати на шостому десятку по людському літочисленням, то і нам потрібно веселитися і радіти в такий день. Піднімемо ж наші келихи і вип’ємо за саму прекрасну і мудру, добру і щасливу, за нашу (ім’я)!»

Привітання з 60-річчям жінці в прозі може бути і менш пафосним.

(Ім’я), Вам сьогодні – 60. Це дуже гарне число. Наука нумерологія приписує цього поєднання цифр такі властивості, як гармонія, мудрість, спокій і щастя. Так нехай же всього цього буде достатньо кожен, починаючи з сьогоднішнього дня. Зі святом, дорога (ім’я)!»