Молитва для вагітних про виношування і народження здорової дитини

Додаткова допомога святих

Не тільки при виникненні тілесних недуг, але і в будь-який час можна з молитвою до святого помазаться освяченим маслом від його мощей. Потрібно хрестоподібно завдати, наприклад, на живіт, подумки попросити допомоги.

Не забувайте пити святу воду. До неї також можна знайти спеціальну молитву «На прийняття святої води і просфори» (є в кожному православному молитвослове). Просфора набувається в храмі за свічковим ящиком, потім вживається дому натщесерце зі святою водою.

Молитва вагітної жінки про збереження дитини – благодатне справа, яка обов’язково принесе свої плоди. У Бога жодне прохання не залишається непочутою.

Історії реальної допомоги

Є одна реальна історія, що відбулася з породіллею в пологовому будинку. Коли її малюк тільки-тільки народився, лікарі зрозуміли, що він мертвий. Але бідна мати не встигла розчаруватися, вона з надією сказала приблизно так: «Пресвята Богородиця Скоропослушниця, допоможи, нехай дитинка буде живий!» І дитина тут же почав дихати. Навіть лікарі повірили, що саме завдяки молитві матері дитина практично воскрес без допомоги медичних приладів і маніпуляцій. Це був сучасний випадок.

Цікаве:  Свято-Введенський Толзький монастир, Ярославль: розклад богослужінь, як дістатися

А тепер варто поговорити про наших предків. Адже колись не існувало такої медицини, яка є зараз. Жінки завжди ризикували. І віра в Бога була міцною. Тому практично кожна з них здійснювала молитву вагітної про збереження і благополучному розродженні.

В даний час православні християнки також постійно звертаються за допомогою до Бога і Його святих, Божої Матері, а також беруть участь у богослужіннях, сповідаються і причащаються частіше звичайного. Практично всі жінки в такому випадку народжують благополучно, а їх діти – здорові.