Молитва про здоровя дитини. Молитва За здравіє

Чудеса в нашому житті

Віруючі люди нерідко діляться один з одним історіями з життя. Навіть якщо лікарі ставлять страшні діагнози дітям, за молитвами віруючих батьків Бог творить чудеса. І часом буває так, що після чуда зцілення лікарі не можуть пояснити події.

В кризових ситуаціях, коли мова йде про здоров’я близьких, православні читають акафіст Святителю Миколаю та молитву про здоров’я. Святий Миколай приходить на допомогу і зцілює.

Висновок

Існує безліч варіантів молитов про здоров’я близьких. Але головне тут все-таки не слова, а те, звідки йде ця молитва. Щира і чиста прохання набагато важливіше для Бога, ніж просто набір слів, що читається просто так. І запам’ятайте, що завжди, щоб не сталося, потрібно дякувати Бога. За все, що у нас є, і те, чого ми уникли. Материнська ж молитва – наймогутніша зброя від диявола, недругів і бід для її чада. Саме слово матері має величезне значення в духовному житті дитини. Тому ніколи не можна проклинати свого малюка, заявляти про те, що він невдаха або просто говорити про нього погано. Тільки щире бажання щастя своєму чаду робить його життя чудовою. А в складних ситуаціях потрібно просити про допомогу всіх святих, вони допоможуть зцілити, направити на істинний шлях і подбати про вашу дитину.

Цікаве:  Іоанн Златоуст: життєпис, шанування. Молитва Іоанну Златоусту

“Жодна дитина не пропав, якого мати в спину перехрестила”, – говорив Отець Василь Єрмаков.

Молитися потрібно кожному з нас. На жаль, більшість людей звертаються до Бога тільки в той момент, коли їх спіткала неприємність. А багато хто й зовсім кидають молитися і втрачають свою віру у важкі години свого життя. Але якщо подумати, то чому ж люди чекають до себе прихильного ставлення в такі моменти, адже якщо в мирний час вони навіть не згадують про Бога? І дійсно, багато що залежить від нас самих, наших помислів і вчинків. Давайте будемо поблажливі один до одного, шанувати Всевишнього і вимовляти молитву про здоров’я дитини, батьків і близьких нам людей.