Сильна молитва на удачу та успіх у всьому

Молитва на удачу Миколі Чудотворцю

Також допомагає знедолена Пресвятої Микола Чудотворець, так що помолитися про набуття удачі можна і йому.

  • О, великий Пресвятої Миколу, Господа угодник, наш захисник і самовидець, в скорботах швидкий помічник! Допоможи ж мені, смутному та грішного мого справжнього життя, так умоли ти Господа нашого дарувати мені відпущення всіх гріхів моїх, створених ділом, помислом іль словом. І прошу тебе слізно, умоли Творця нашого, щоб він визволив мене від вічних мук та страшних поневірянь. Щоб жити мені з цього моменту у достатку і добробуті, прославляючи Отця, і Сина, і Святого духа і нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Молитва Господу Богу

При постійному невезіння ще може допомогти могутня молитва на удачу Господу Богу, яку краще всього вимовляти прямо перед іконою.

  • О, Господи, Отець наш небесний! В ім’я твого сина, Ісуса Христа дозволь мені принести побільше плодів добрих в тих сферах, в яких нагородив ти мене талантами та вміннями. Даруй мені можливість принести якісні та довговічні плоди, які принесуть користь людям та Царства вічного твого. Дай мені вміння та знання, щоб зробити це і втілити в життя твої мрії та бажання. Даруй мені зустріч з потрібними людьми, можливості опинитися в потрібний час у потрібному місці, і подаруй мені життєві обставини, що допоможуть втілити в життя мрію мою. Амінь.
Цікаве:  Подячні молитви Господеві. Православні молитви