Мусульманські молитви: особливості, текст і ефективність

Ісламські намази на удачу

Будь віруваннях є обряди і молитви, які спрямовані на залучення успіху, і мусульманство не є винятком. Мусульманські молитви на удачу допомагають захиститися від негативного впливу злих шайтанів, наприклад демонів і джинів, які чинять перешкоди для поліпшення життя. Варто врахувати, що навіть в самому Священному писанні є вказівка, що якщо людина хоче впіймати, то йому слід обов’язково прикрити рот рукою, тому що в нього може вселитися злий демон, який може понести з собою успіх. Існує також молитва від пияцтва. Змова від алкоголізму може позбавити людину від меланхолії і повернути йому радість, що саме собою породжує бажання позбавитися від згубної залежності.

Дуа (благання) на всі випадки життя

В ісламі є мусульманські молитви на всі випадки життя. Дуа (благання) – є одним з типів поклону до Аллаха. У Корані дослівно говориться:

Цікаве:  Що відбувається з душею після смерті?

“Звертайтеся до Мене з дуа – і Я відповім вам”.

З цієї причини в Сунні Великого Мухаммеда (мир йому і благодать) можуть зустрічатися безліч прикладів того, як і в яких ситуаціях варто звертатися до Аллаха Милостивого , щоб змогти заслужити довіру і захист від демонічних сил і злісних і заздрісних поглядів.

Одна з мусульманських молитов на всі випадки життя:

Про Аллах, хвала Тобі! Ти одягнув мене в цю (одяг), і я прошу Тебе про благо її і благо того, для чого вона була виготовлена, і вдаюся до Тебе від зла її і зла того, для чого вона була виготовлена. Так відшкодує тобі Аллах Всевишній, коли ти зносиш її.