Молитва Матрони Московської про зцілення, про допомогу, про особисте життя

Акафіст стариці Матрони Московської

Також у разі постійних проблем і перешкод, що зустрічаються на вашому життєвому шляху, обов’язково допоможе акафіст, тобто хвалебна пісня, восславляющая святу. Він буде діяти, як молитва Матрони Московської допомоги, яка не тільки слугуватиме позбавленню від безлічі проблем в цьому житті, але і допоможе виконати найзаповітніші бажання і знайти розраду в житті. Повний акафіст сліпий стариці Матронушке складається з 12 икосов і 13 кондаків, однак звичайній людині достатньо прочитати лише один ікос і один кондак, доповнивши це прочитанням молитви “Отче наш”. Головне, робити це потрібно тільки стоячи, повернувшись обличчям на схід, адже тільки тоді хвалебна пісня долине до святої.

Кондак – це перша частина акафіста, молитви Матрони Московської на всі випадки життя:

  • О, Матінка Матрона! Обрана ти була Божим духом ще з дитячих пелен. Неміч тілесна та сліпота привели тебе лише до очищення духовного, яке ти від Бога прийняла. Даром чудес і прозріння від Бога ти збагатилася, вінцем небесним прикрасилася. Заради цього і ми вдячні тобі приносимо тобі вінець похвальний. Радуйся ж, праведна Матінка Матрона!
Цікаве:  Петрів піст: коли почнеться і закінчується, правила і харчування

Исом – це вже друга частина акафіста, яка може називатися молитвою Матрони Московської про дітей, сім’ї, любові, здоров’я-і виконання бажань. Головне – читати вихваляння святий з вірою і любов’ю до неї в серці.

“Ангелом во плоті, виконували волю Божу, прийшла ти на грішну землю, про блаженна Матрона! Народилася ти у сліпоті тілесної, а натомість Господь дарував тобі мудрість духовну, являючи через тебе справи Божі, щоб ти служила людям і направляла їх на шлях істинний. Тому ми з любов’ю і звеличуємо тебе. Радуйся, що з дитячих років була ти Богом обраної! Радій, що ти була осяяна благодатием Духа Святого! Радій, що ти була даром чудес з років дитинства осяяна! Радій, що ти була виконана премудрістю Божою, понад даній тобі! Радуйся, що душі заблудших до Бога ти приводиш, печалі та скорботи наші утешаешь! Радуйся ж, праведна Матінка Матрона!”.