Молитва Матрони Московської про зцілення, про допомогу, про особисте життя

Уявна прохання святої про допомогу

Якщо в житті настала чорна смуга, нічого не виходить, і здається, що життя пішло під укіс, головне-не сумувати і не опускати руки, адже в такому випадку вам допоможуть сильні молитви Матрони Московської, які обов’язково будуть почуті святий.

У тому випадку, якщо проблеми в житті почалися з-за відсутності грошових коштів, потрібно попросити святу про фінансове благополуччя: “Матінка Матрона! З усією щирістю прошу тебе, почуй молитву мою і не покарай за гріх сріблолюбства, не відмов мені, рабові Божому (ім’я) в грошової допомоги. Дай мені здоров’я побільше, щоб я міг працювати і допоможи скинути зі своїх плечей тягар жебрацької ноші. Попроси у Господа нашого благословення, що допоможе не пропасти мені пропадом від фінансового завзяття. Нехай буде так. Амінь!”.

Якщо ж життя не ладиться з-за нескінченного самотності, що особливо часто буває у представниць прекрасної статі, то їм підсобить молитва Матрони Московської про заміжжя: “О, пресвята Матінка Матрона! Слізно прошу тебе, мерщій у серце моє зазирни та допоможи знайти судженого мені, який, як і я, поневіряється без любові і шукає всюди мене. Допоможи скоріше зустріти того, хто полюбить мене, і кого я зможу полюбити у відповідь. Смиренно прошу тебе, все життя страждала на, припади до ніг Господа нашого і попроси дарувати мені сімейне життя. Щоб разом з чоловіком ми жили за заповідями Божими і прославляли нашого Отця, і Сина, і Святого духа нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь!”

Цікаве:  Подячні молитви Господеві. Православні молитви

А якщо життя здається важким з-за сімейних проблем та негараздів, які не дають зітхнути спокійно, то тут слід вимовляти молитву Матрони Московської про сім’ю, яка допоможе вирішити їх в найкоротші терміни: “Матінка Матрона! Щиро благаю, заклинаю і сердечно прошу тебе про заступництво перед Господом Богом та благодатної допомоги. Своїм святішим дотиком прошу, захисти моїх чад, мого чоловіка і всіх домочадців від сварок та сімейних негараздів. Нехай благополучне сімейне життя буде і всі будуть у міцному здоров’ї. Прошу, благав він Господа Бога про всемилостивом прощення і великодушність у вигляді збереження сім’ї моєї на довгі-довгі роки. Амінь!”