Молитва Матрони Московської про зцілення, про допомогу, про особисте життя

Де і як правильно молитися Матронушке

Деякі люди запитують про те, де, так як просити про допомогу молитвою Матрони Московської, щоб це було зроблено вірно. Так от, за словами священнослужителів, звертатися з проханням молитовної до неї можна точно так, як до будь-якого іншого православному святому, попередньо звернувшись до нашого Спасителя Ісуса Христа і його Богоматері. Способів ж звернення до святої блаженної існує відразу кілька:

  • Можна відправити лист Матронушке за адресою: Москва, вулиця Таганська, будинок 58, індекс 109147. У цьому посланні потрібно буде викласти свої біди на листку паперу і попросити святу про допомогу. Тоді службовці Покровського монастиря, на ім’я якого буде відправлено лист, покладуть його до мощів Матрони, і вона обов’язково допоможе тому, хто про це її попросив.
  • Можна і самому відвідати святу старицю, відправившись до Покровського монастиря в Москві, де можна буде самостійно прикластися до мощів і попросити про допомогу.
  • Якщо у вас дуже серйозна проблема, то вам може допомогти молитва Матрони Московської на всі випадки життя, яку ви зможете вимовити прямо над могилою святої, яка знаходиться на Московському Даниловому кладовищі.
  • Також можна відвідати будь-який храм у вашому місті, адже майже в кожному з них є ікона Святої Матрони, якою можна буде вклонитися і попросити про те, що вас хвилює з допомогою молитви. І навіть якщо ви не будете знати цю молитву, то нічого страшного, адже, якщо звернутися до Матронушке з уявними словами, повними віри і любові, то свята обов’язково почує і допоможе.
  • І нарешті, якщо у вас в місті немає храму з іконою Матрони Московської, можна звернутися до неї з проханням прямо у себе вдома. Потрібно буде тільки усамітнитися, взяти в руки свічку, стати обличчям до сходу і звернутися до святої зі своєю молитвою.
  • Цікаве:  Подячні молитви Господеві. Православні молитви