Молитва Матрони Московської про зцілення, про допомогу, про особисте життя

Позбавлення від алкоголізму

Також дуже часто чорна смуга в житті починається з-за наявності алкоголіка в близькому оточенні. У такому випадку потрібно прочитати молитву Матрони Московської про допомогу в позбавленні п’яниці від алкоголізму, яка допоможе йому зажити здорової тверезим життям: “О, стара Матінка Матрона! Щиро прошу тебе і благаю, зціли раба Божого (ім’я) і відпусти гріхи тяжкі. Каюсь я зараз в своїх гріхах і слізно прошу позбавити раба Божого (ім’я) від запійного пияцтва, що губить його безсмертну душу. Попроси Господа Бога, щоб він заступився за нас так направив нас на світлий шлях, праведний в ім’я Отця, і Сина, і Святого духа. Амінь!”.

Цікаве:  Духів день: дата, історія встановлення і традиції

Якщо ж алкоголік сам повністю усвідомлює свою проблему і хоче якось позбутися від тяги до спиртного, з-за якого в його житті почалися проблеми, то він і сам може прошепотіти молитву Матрони Московської за своє спасіння. Для цього йому потрібно усамітнитися і з вірою в своє одужання проговорити: “О, праведниця свята, наша Матінка Матрона! Знаю я, що всім людям ти допомагаєш, так і мені, прошу і заклинаю, допоможи, визволи від біди мене, від пияцтва згубного, запійного. Не залиш мене своїм заступництвом і допомогою. Вимолив у Господа раба Божого (ім’я) вилікування його. В ім’я Отця, і Сина, і Святого духа. Амінь!”.